Украинская Ассоциация Маркетинга
Сегодня:
28
Черверг
Март 2024
Персональный вход:   Логин: Пароль: Забыли пароль? Зарегистрироваться
Поиск по сайту: Найти
 





-> Опросы

Доверяете ли Вы результатам маркетинговых исследований?





Обязательно ли участвовать во всех опросах, которые присылают компании?




-> Горячие темы форума
-> честная реклама: это реально?
-> Организация иссследований в маркетинге
-> Дизайн виставок
-> Качество или количество
-> Организация маркетинговой деятельности на предприятии
Другие темы форума

Региональные представительства ИГКР
Все об исследованиях
Научные конференции
Отчеты о работе УАМ
-> Новостиза 2024 год RSS

1    2   


29.01.2024 Аналітичний звіт за результатами четвертого року пілотного проєкту, що реалізується відповідно до Наказу МОН від 15.10.2019 № 1296 «Щодо запровадження пілотного проєкту в закладах фахової передвищої та вищої освіти з підготовки фахівців за дуальною формою Аналітичний звіт за результатами четвертого року пілотного проєкту, що реалізується відповідно до Наказу МОН від 15.10.2019 № 1296 «Щодо запровадження пілотного проєкту в закладах фахової передвищої та вищої освіти з підготовки фахівців за дуальною формою

Виконавці дослідження: Українська Асоціація Маркетингу, Науково-методичний центр ВФПО та Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.
У звіті наведено аналіз результатів четвертого року експерименту з упровадження дуальної форми здобуття освіти (ДФЗО) у закладах фахової передвищої та вищої освіти України, описано підходи до організації співпраці з роботодавцями та їх досвід підготовки здобувачів освіти за дуальною формою, досліджено досвід здобувачів освіти, які перейшли на навчання за ДФЗО, а також наведено порівняльний аналіз трендів, виявлених протягом чотирьох років реалізації пілотного проєкту.
Dual studi_4year_22-01.pdf  ...
25.01.2024 АНАЛІТИЧНИЙ ЗВІТ «Дослідження соціально-економічного становища та потреб ВПО у Вінниці та Вінницькій області» АНАЛІТИЧНИЙ ЗВІТ «Дослідження соціально-економічного становища та потреб ВПО у Вінниці та Вінницькій області»

Звіт містить результати дослідження соціально-економічного становища та потреб ВПО у Вінниці та Вінницькій області, включаючи інформацію про соціально-економічне становище ВПО, про допомогу і послуги, які вони отримують від різних надавачів, потреби, що залишаються незадоволеними, та виклики, з якими зіштовхуються як самі ВПО, так і надавачі послуг/допомоги. Також ідентифіковані історії успіху у підтримці економічної інтеграції ВПО на рівні громад, волонтерських ініціатив, місцевого бізнесу тощо.

Підготовка та друк цієї публікації здійснено в рамках проекту «Екстрена підтримка громадянського суспільства та ЗМІ у відповідь на війну в Україні». Донор проекту Програма «Стійкість» - проект, який фінансується Європейським Союзом і впроваджується неурядовою організацією ЕRIM у партнерстві з Black Sea Trust, Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій, Фондом "Східна Європа", Фондом "Дім прав людини" та Домом прав людини в Тбілісі.
АНАЛІТИЧНИЙ ЗВІТ.pdf
  ...
25.01.2024 Менеджмент та маркетинг у складі сучасної економіки, науки, освіти, практики Менеджмент та маркетинг у складі сучасної економіки, науки, освіти, практики

Шановні колеги!

Кафедра фармацевтичного менеджменту та маркетингу Національного фармацевтичного університету запрошує Вас взяти участь в ХІ Міжнародній науково-практичній дистанційній конференції «Менеджмент та маркетинг у складі сучасної економіки, науки, освіти, практики», яка відбудеться 21 березня 2024 року.

Мета конференції: узагальнення досягнень та використання менеджменту й маркетингу у сучасній економіці; підведення підсумків діяльності та визначення пріоритетних напрямів подальшого розвитку фармацевтичної науки та практики, форм та методів викладання освітніх компонентів організаційно-економічного та управлінського спрямування на основі теорії менеджменту та маркетингу; розвиток співробітництва науковців України та інших країн, представників фармацевтичних організацій та маркетингових консалтингових компаній у сфері менеджменту та маркетингу.

Детальну інформацію можна отримати за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1tcyTOt9c_EcOyd2ax22kbROdLfU45l2m/view?usp=sharing.

  ...
13.01.2024 Маркетолог (фахівець з методів розширення ринків збуту) Маркетолог (фахівець з методів розширення ринків збуту)

Шановні колеги!
Українська Асоціація Маркетингу, громадська неприбуткова організація, звертається до вас з проханням відповісти на Анкету, яка розроблена з метою підготовки професійного стандарту за професією «Маркетолог (фахівець з методів розширення ринків збуту)».

Мета опитування – визначити основні компетентності працівників, необхідні для виконання типових трудових операцій та задач за професією маркетолог.

Реалізація мети опитування дозволить підготувати національний професійний стандарт за професією маркетолог, в якому будуть визначені вимоги до компетентностей, обов’язків та кваліфікацій в цій сфері діяльності. Затверджений професійний стандарт буде загальнодоступний і розміщений в реєстрі кваліфікацій України (на платформі Національного агентства кваліфікацій).

Професійний стандарт є основою освітніх стандартів, які розробляються закладами освіти для навчання маркетологів.

Професійний стандарт є основою для формування посадових інструкцій.

Пропонуємо всім маркетологам України долучитись до обговорення основного кола задач маркетолога.

Для нас важлива думка кожного респондента! Ваші відповіді допоможуть компаніям у виборі претендентів на посаду маркетолога, скерують освітян готувати фахівців, затребуваних ринком праці.

Дякуємо за підтримку та чекаємо на ваші відповіді!
https://survey.lemur.ua/l/marketolog
  ...

1    2