Украинская Ассоциация Маркетинга
Сегодня:
28
Черверг
Март 2024
Персональный вход:   Логин: Пароль: Забыли пароль? Зарегистрироваться
Поиск по сайту: Найти
 





-> Опросы

Доверяете ли Вы результатам маркетинговых исследований?





Обязательно ли участвовать во всех опросах, которые присылают компании?




-> Горячие темы форума
-> честная реклама: это реально?
-> Организация иссследований в маркетинге
-> Дизайн виставок
-> Качество или количество
-> Организация маркетинговой деятельности на предприятии
Другие темы форума

Региональные представительства ИГКР
Все об исследованиях
Научные конференции
Отчеты о работе УАМ
-> Новостиза 2018 год RSS

1    2    3   


27.07.2018 Зареєстрований Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про рекламу" Зареєстрований Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про рекламу"

Шановні колеги!

Хочу всіх нас привітати з тим, що наші зусилля не залишились непомітними і 5 липня був зареєстрований Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про рекламу" щодо протидії дискримінації №8558 від 05.07.2018. Головне досягнення – в Законі буде визначення дискримінаційної Реклами за ознакою статі. Я щиро дякую всім, хто докладає зусиль для запровадження змін в сферу реклами та маркетингу та відстоює право фахівців на креативну та професійну рекламу, яка не принижує гідність людини.

https://www.msp.gov.ua/news/15590.html


  ...
21.07.2018 Робота в Експертній раді Міністерства соціальної політики

На засіданні Експертної ради з питань запобігання та протидії дискримінації за ознакою статі, яке відбулось  20 липня 2018 року  розглянуто 37 звернень. Усі звернення стосувалися дискримінаційної реклами.

Експерти підтвердили факт дискримінації за ознакою статі у 19-ти випадках, в одному випадку  рекламу визнано оманливою.  Переважно, це сексистська зовнішня реклама, розміщена на вулицях Києва, Харкова, Чернігова.

Члени Експертної ради з питань запобігання та протидії дискримінації Ірина Лилик, Юлія Стребкова, Лілія Гонюкова та Юлія Лихач підготували експертні висновки за фактами дискримінації, які були представлені та прийняті під час засідання.

Також учасники засідання обговорили звернення стосовно порушення принципу недискримінаційності Національного Гімну України та прийняли за основу текст відповіді на звернення  ...
20.07.2018 Діяльність Сертифікаційного Центру Діяльність Сертифікаційного Центру

19 червня 20018 року відбувся 11-й черговий Кваліфікаційний іспит Української Асоціації Маркетингу, який проводить Сертифікаційний центр УАМ при Одеському Національному Політехнічному Університеті. Керівник Центру д.е.н, професор Михайло Окландер. Свою кваліфікацію  "Менеджер з організації маркетингових досліджень'" підтвердили 12 кандидатів. До складу Кваліфікаційної комісії входили Ірина Лилик, президент Української Асоціації Маркетингу, Юлія Григор’єва, начальник відділу маркетингу та реклами ДП «Автотрейдинг – Одеса», Ірина Златова, начальник відділу маркетингу Autodoc GmbH, Ольга Максименко, головний аудитор Сертифікаційного Центру «Стандарт», Андрій Кузнецов, маркетинг-менеджер Feron Ligfting, Вікторія Синьковська, директор з маркетингу корпорації «Мирс». Іспит відвідали  представники Європейського Фонду Освіти Арьєн Дей, старший спеціаліст ЄФО з систем кваліфікацій, Марія Львова, менеджер проектів ЄФО та представник Федерації Роботодавців України - Анатолій Гармаш, директор  Департаменту розвитку трудового потенціалу та корпоративної соціальної відповідальності ФРУ. Члени Комісії відмітили актуальність тем кваліфікаційних робіт та фаховість кандидатів. Список сертифікованих фахівців знаходиться на сайті УАМ за посиланням  

  ...
25.06.2018 Діяльність ІГКР Діяльність ІГКР

У ЗНУ відбувся семінар із попередження проявів сексистської реклами

Днями до ЗНУ завітали чимало гостей, які зібралися на семінар «Попередження проявів сексистської реклами: інструменти місцевих органів влади та взаємодія із громадянським суспільством», що проходив на базі економічного факультету. Ініціювали проведення заходу Міністерство соціальної політики України, зокрема Департамент сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми, а співорганізаторами його стали Індустріальний гендерний комітет з реклами при ГО «Українська Асоціація маркетингу», Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта (Німеччина) в Україні, Департамент соціального захисту населення Запорізької облдержадміністрації та ЗНУ. До участі у заході долучилися понад 150 осіб, стурбованих проявами насильства у галузі рекламної політики виробників товарів та послуг, – урядовці, громадські діячі, науковці та студенти з різних регіонів України.

  ...
23.05.2018 ПРОГРАМА ТРИНАДЦЯТОЇ НАУКОВОЇ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ МІЖВУЗІВСЬКОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ МОЛОДЬ ОПАНОВУЄ МАРКЕТИНГ ІМ. ІГОРЯ ТКАЧЕНКО

25-26 травня 2018 року

м. Київ, проспект Перемоги 54/1,

головний корпус ДВНЗ КНЕУ

ауд.334

 

  ...
28.04.2018 Регіональний круглий стіл  «Людина в фокусі реклами»Регіональний круглий стіл  «Людина в фокусі реклами» Регіональний круглий стіл «Людина в фокусі реклами»

ІГКР, Винницьке Регіональне Представництво.

25 квітня 2018 року на базі Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ за участю кафедри маркетингу та реклами було проведено регіональний круглий стіл на тему «Людина в фокусі реклами».
Учасники Круглого столу говорили про проблеми та перспективи розвитку рекламного бізнесу в Україні, звернули увагу на фахову підготовку працівників в рекламному бізнесі, важливість правового забезпечення рекламного бізнесу.
  ...
22.04.2018 Короткий список наукових дослідницьких робіт студентів Всеукраїнський конкурс “Молодь опановує маркетинг” імені Ігоря Ткаченка 2018 рік

Авраменко Вікторія Едуардівна

Баранюк Діана, Корабліна Діана, Ротар Артур, Бастраков Данііл

Гринько Д.П., Мороз О.С., Андрієнко М.Я.

Дубович Ганна Сергіївна

Іваненко Ірина Вікторівна

Калітон Микола Васильович

Любарська Ангеліна Олексіївна, Посудіна Поліна Олександрівна

Мастеляк Лілія Володимирівна

Мельник Тетяна Петрівна

Мельникова Ольга Ігорівна

Одиноков Роман Дмитриевич

Пасічник Тетяна Геннадіївна

Прибиткова Юлія Миколаївна

Урда Валентина Дмитрівна, Тупиця Ліна Василівна

Хасіна Надія Миколаївна

Чипак Анастасія Андріївна

Ярошенко Анастасія Володимирівна

  ...
08.04.2018 Христовим Воскресінням Щиро Вас вітаємо! Христовим Воскресінням Щиро Вас вітаємо!

Христос воскрес! – десь пролунало,

І на душі святково стало.

Ось кошики із рушниками

Несуть до церкви із пасками.

Святково свічки засвітились,

І всі частунки освятились.

Христос воскрес – лунають дзвони.

Хай зникнуть всякі перепони!

  ...
31.03.2018 Діяльність ІГКР Діяльність ІГКР

29 березня 2018 р. відбулась зустріч студентів кафедри маркетингу Національного гірничого університету з представником Дніпропетровської обласної державної адміністрації завідувачем сектором у справах сімейної та гендерної політики Рахмановим Владиславом Рустамовичем. У співбесіді обговорено заходи що приймає Обласна адміністрація для вирішення питань сімейної, гендерної, демографічної політики, попередження насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми. Він відповів на чисельні запитання студентів.

  ...
26.03.2018 Ексклюзивна пропозиція від Друкарні Вольф Ексклюзивна пропозиція від Друкарні Вольф

Багато друкуєте? Є рекламним або івент агентством, друкарнею або клієнтом, якому необхідні великі обсяги поліграфії?

Спеціально для вас в Друкарні Вольф розроблена дисконтна система, яка дає можливість замовляти поліграфію зі знижкою від 10 до 50%.

Для отримання доступу до оптового прайсу - реєструйтеся, отримуйте свій статус та замовляйте необхідну поліграфію за оптовими цінами.

Уже сьогодні замовляйте класичні візитки, тираж 1000 шт. всього за 124 грн замість 159 грн; флаєри, тираж 1000 шт. - 213 грн замість 273 грн

Для реєстрації переходьте по посиланню.

  ...

1    2    3