Украинская Ассоциация Маркетинга
Сегодня:
29
Пятница
Март 2024
Персональный вход:   Логин: Пароль: Забыли пароль? Зарегистрироваться
Поиск по сайту: Найти
 





-> Опросы

Доверяете ли Вы результатам маркетинговых исследований?





Обязательно ли участвовать во всех опросах, которые присылают компании?




-> Горячие темы форума
-> честная реклама: это реально?
-> Организация иссследований в маркетинге
-> Дизайн виставок
-> Качество или количество
-> Организация маркетинговой деятельности на предприятии
Другие темы форума

Региональные представительства ИГКР
Все об исследованиях
Научные конференции
Отчеты о работе УАМ
-> Новостиза 2020 год RSS

1    2    3    4   


29.02.2020 Консолідація зусиль Індустріального Гендерного Комітету з Реклами, Держпродспоживсдужби та  суддів щодо попередження появи сексистської рекламиКонсолідація зусиль Індустріального Гендерного Комітету з Реклами, Держпродспоживсдужби та  суддів щодо попередження появи сексистської реклами Консолідація зусиль Індустріального Гендерного Комітету з Реклами, Держпродспоживсдужби та суддів щодо попередження появи сексистської реклами

19 -21 лютого 2020 року  відбулася стратегічна сесія «Консолідація зусиль ІГКР, ДПСС та суддів щодо попередження появи сексистської реклами».  В роботі сесії взяли участь провідні експерти ІГКР, представники центрального апарату та 25 регіональних відділень Держпроспоживслужби України, члени Всеукраїнської асоціації жінок-суддів тощо. Були презентовані та обговорені практики взаємодії  та напрацювання щодо подолання дискримінаційної реклами. У 2019 саме завдяки плідній співпраці ІГКР та ДПСС вдалося зупинити розповсюдження  152 сексистських рекламних кампаній. Компанії-рекламодавці заплатили чималі штрафи за порушення вимог ст. 7 та ст. 8 Закону України «Про рекламу»: «Реклама не повинна містити інформації або зображень, які порушують етичні, гуманістичні, моральні норми, нехтують правилами пристойності (ст.7) та «…вміщувати твердження, які є дискримінаційними за ознаками … статі (ст.8)». Загальна сума штрафів сягнула 2 839 810 грн. На Сесії обговорювалися питання подолання юридичної безграмотності рекламодавців, шляхи об’єднання зусиль представників НГО та різних гілок влади задля проведення просвітницької діяльності та недопущення дискримінації за ознакою статі в рекламі.

Організаторами заходу виступили ГО «Українська Асоціація Маркетингу», Індустріальний Гендерний Комітет з Реклами в партнерстві з Представництвом Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.

  ...
29.02.2020 Перше Засідання Робочої Групи Української Асоціації Маркетингу з розробки профстандартів, м. Київ, 17.02. 2020                                    Перше Засідання Робочої Групи Української Асоціації Маркетингу з розробки профстандартів, м. Київ, 17.02. 2020

17 лютого 2020 відбулося перше Засідання Робочої групи по розробці професійного стандарту «Маркетолог». На засіданні були присутні 13 членів Робочої групи та запрошені експерти з Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та НАК України. В центрі дискусії були питання розробки професійних стандартів для маркетологів. Був вироблений загальний підхід щодо розробки професійних стандартів з врахуванням особливості фаху маркетолога,  визнано за необхідне об’єднати Робочі групи по розробці професійних стандартів “Фахівець-аналітик з дослідження товарного ринку ”, Директор з маркетингу, Начальник відділу збуту (маркетингу) , Фахівець з методів розширення ринку збуту (маркетолог), Рекламіст. Заплановано провести протягом березня –квітня 2020 року опитування маркетологів підприємств у містах мільйонниках та  місті Київ, а також у Київській, Полтавської, Івано-Франківської, Винницької, Одеської, Харківської областях згідно з вимогами  Методики розроблення професійних стандартів, затвердженою Наказом Міністерства соціальної політики України від 22.01.2018 № 74 та Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 13 лютого 2018 р. за № 165/31617.

Протокол

  ...
27.02.2020 Засідання Редакційної колегії журналу «Маркетинг в Україні».  Засідання Редакційної колегії журналу «Маркетинг в Україні».

14 лютого 2020 року відбулося засідання Редакційної колегії журналу «Маркетинг в Україні».  Було присутні 10 членів Редакційної колегії. Основне питання порядку денного засідання:  Про внесення змін до Положення про редакційну колегію журналу „Маркетинг в України”.  Ірина Лилик, президент ГО УАМ, головний редактор журналу «Маркетинг в Україні» підкреслила необхідність приведення Положення про редакційну колегію журналу «Маркетинг в Україні» відповідно до вимог ЗАКОН УКРАЇНИ «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні» https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2782-12. Вона наголосила, що необхідно врахувати наступні статті Закону та внести відповідні зміни до Положення Про редакційну колегію журналу «Маркетинг в Україні», а саме:

  ...
08.02.2020 Засідання Робочої групи по розробці професійного стандарту «Маркетолог». Засідання Робочої групи по розробці професійного стандарту «Маркетолог».

Коли: 17 лютого 2020, 15.30 – 17.00.

Де: м. Київ, проспект Перемоги 54/1, КНЕУ, головний корпус, ауд 334.

Реєстрація natalisavitska2010@gmail.com iryna.lylyk@kneu.ua Обов’язково вказати ПІБ, посада, контакти (телефон та електрона пошта).

Просимо зареєструватися до 15 лютого для того, щоб отримати документи, які будуть обговорюватися.

Участь за запрошенням.

Керівник Робочої групи професор Наталія Савицька

  ...
07.02.2020 31 січня 2020 року відбувся семінар для суддів адміністративних судів 31 січня 2020 року відбувся семінар для суддів адміністративних судів

31 січня 2020 року відбувся семінар для суддів адміністративних судів на тему: "Міжнародний та український досвід попередження поширення сексистської реклами: співпраця споживачів реклами з судовою гілкою влади". З кожним роком збільшується кількість судових справ з питань дискримінації в рекламі за ознакою статі. На семінарі були обговорені судові практики щодо розгляду справ з дискримінації в рекламі і порушення статей 7 і 8 Закону України «Про рекламу». Був представлений Стандарт недискримінаційної реклами за ознакою статі СОУ 21708654-002-2011. У семінарі також взяли участь представники громадських організацій маркетологів і рекламістів, ДПСС України. Було прийнято рішення об'єднати зусилля в законотворчій діяльності, в тому числі для внесення змін в Закон України «Про рекламу»

  ...
29.01.2020 VІІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ДИСТАНЦІЙНА КОНФЕРЕНЦІЯ «МЕНЕДЖМЕНТ ТА МАРКЕТИНГ У СКЛАДІ СУЧАСНОЇ ЕКОНОМІКИ, НАУКИ, ОСВІТИ, ПРАКТИКИ» VІІІ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ДИСТАНЦІЙНА КОНФЕРЕНЦІЯ «МЕНЕДЖМЕНТ ТА МАРКЕТИНГ У СКЛАДІ СУЧАСНОЇ ЕКОНОМІКИ, НАУКИ, ОСВІТИ, ПРАКТИКИ»

(державне реєстраційне посвідчення Укр ІНТЕІ МОН України від 13.08.2019р. № 433; Матеріали конференції включено до Міжнародного

індексу цитування)

Шановні колеги!

Кафедра фармацевтичного маркетингу та менеджменту Національного фа­рмацевтичного університету Міністерства охорони здоров’я України (м. Харків) запрошує Вас взяти участь у VІІІ Міжнародній науково-практичній дистанцій­ній конференції «МЕНЕДЖМЕНТ ТА МАРКЕТИНГ У СКЛАДІ СУЧАСНОЇ ЕКОНОМІКИ, НАУКИ, ОСВІТИ, ПРАКТИКИ», яка відбудеться 19 березня 2020 року.

irynapestun.nuph@gmail.com

  ...
29.01.2020 Вітаємо Дослідницьку агенцію Info Sapiens з прийняттям у члени Української Асоціації Маркетингу!

Рекомендації надані компанією GfK Ukraine та Umbrella Research.

Голосування відбувалося шляхом електронного голосування – «за» 15 компаній, «проти» - немає

Дослідницька агенція Info Sapiens спеціалізується на проведенні досліджень громадської думки, поведінкових замірах та аналізі даних з вторинних джерел.   ...
24.01.2020 Тренінг «Стандарт НЕдискримінаційної реклами» Тренінг «Стандарт НЕдискримінаційної реклами»

Індустріальний Ґендерний Комітет з Реклами проводить тренінг «Стандарт НЕдискримінаційної реклами», покликаний навчити рекламодавців як відповідати провідним рекламним практикам, не продукуючи відверто дискримінаційний контент. Зважаючи на щорічне збільшення уваги з боку громадськості до питань сексизму в рекламі, появі перших штрафів та судових процесів, Індустріальний Ґендерний Комітет з Реклами запрошує представників відділів маркетингу, реклами та ПР а також юристів Вашої компанії відвідати одноденний тренінг

Контакти організаторів:

0958853525 координатор проекту Олена

For.good.ad@gmail.com

Детально www.uam.in.ua
  ...

1    2    3    4